Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 37 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 37.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Mbijetesë e heshtur nën një vepër madhore : [Janaq Paçe] / Suzana Kuka (Varvarica)
2 Thërrime nudosh; [Në studion e skulptorit Janaq Paço] / Albana Sala
3 Paço : [Janaq Paço - skulptor] / Suzana Kuka (Varvarica)
4 Janaq Paço, ky humbës i madh : Në 10 - vjetorin e vdekjes së Skultorit të Popullit / Arta Marku
5 Eminencë në skulpturën shqiptare : [Janaq Paço] / Suzana Kuka (Varvarica)
6 Janaq Paço - "Skulptor i Popullit" - Një kujtesë dhe nderim në 10 vjetorin e vdekjes
7 Prishtina, në pritje të Skënderbeut të Paços : [Monumenti i Skënderbeut i Janaq Paços] / Migena Hoxhalli
8 Skëndërbeu, 5 shekuj rrugë për në Prishtinë : Monument, kopja e skulpturës e Janaq Paços, përurohet në Kosovë / Moikom Zeqo
9 Babai im, unë dhe Skëndërbeu mes nesh : Vajza e skulptorit të madh shqiptar Janaq Paço, tregon historinë e kryeveprës / Dorina Klimi
10 Babai, unë dhe Skënderbeu midis nesh : [Skulptori Janaq Paço] / Dorina Klimi
11 Përmendorja e Skënderbeut : [autorësinë e saj. Krujë] / Ramadan I. Sokoli
12 Shtatorja e papërfunduar-pengu i Janaq Paços : [flet gruaja e skulptorit rreth bustit të A. Moisiut] / Lida Paço; Albert A. Zholi
13 Rikthehen "Gladiatorët" e Janaq Paços : [materiale]
14 Gladiatorët "zbresin" në Durrës : [Janaq Paço, "Gladiatori", skulpturë] / Suzana Kuka (Varvarica); Albert A. Zholi
15 Piktorët shqiptarë, nudot e turpshme : [materiale] / Violeta Murati
16 Homazh, në 92 - vjetorin e lindjes së Janaq Paços : [skulptor] / Bujar Kapllani
17 Homazh, në 92 - vjetorin e lindjes së Janaq Paços : [skulptor] / Bujar Kapllani
18 Artisti që ngjalli Skënderbeun : [skulptori i shquar Janaq Paço] / Bujar Kapllani
19 Kush e nxit harrimin e mjeshtrit Paço me hijen e Paskalit : Odhise Paskali dhe Janaq Paço, dy burra të nderuar me karakter katërcipërisht të kundërta / Suzana Kuka (Varvarica)
20 Skënderbeu, transplant i gabuar në Paris : [lidhur me vendosjen e skulpturës së Heroit tonë Kombëtar, Skënderbeut, në Paris] / Vladimir Llakaj
21 Zbulohen dy gjigantët e Janaq Paços : [skulpturat e krijuara që në kohën e regjimit komunist] / Suzana Kuka (Varvarica)
22 Nudot e thyera të Janaqit ... : [intervistë , flet gruaja e skulptorit Janaq Paço] / Lida Paço
23 Fustanella Shqiptare dhe ajo Greke / Dilaver Goxhaj
24 Gladiatorët. Zbulohen skulpturat gjigande të Janaq Paços : Janë 3.5 m të larta. I kishte sharruar dhe i mbante të fshehura në studion e tij / Admirina Peçi
25 Purgatori i Janaq Paços : bashkëshortja e skulptorit rrëfen për herë të parë se çfarë ndodhi në vitet '70 në jetën dhe në studion e Janaq Paços [edhe intervistë e Fatos Kolës, nxënës i Janaq Paços] / Elsa Demo
26 Heshtje për skulptorin e Skëndërbeut në 95 - vjetor : [flasin fëmijët e skulptorit Janaq Paço] / Albert A. Zholi
27 Janaq Paço, krijuesi i monumenteve të Skëndërbeut / Agim Janina
28 Grabitja e veprave të artit në 1945 : Ministria e Kulturës Popullore kishte autorizuar skulptorin Janaq Paço të grabiste veprat e artit nga shtëpitë e kundërshtarëve politikë / Çelo Hoxha
29 Zbulohen nudot e thyera të Janaq Paços : si u zhduk koleksioni i rreth 30 skulpturave nudo / Gjergj Frashëri; Dhurata Hamzai
30 Janaq Paço. Projekti për qëdrën e Tiranës, mbushur me skulptura nudo : "Legjenda Janaq Paço" është titulli i dokumentarit, prezantuar mbrëmë para publikut. Rregjisorja Nadire Buo rrëfen detajet e realizimit të filmit / Fatmira Nikolli
31 Një shpirt i derdhur mbi reliev... : mbresa e meditime për filmin "Legjenda Paço" e autores Nadire Buzo / Ilir Balili
32 Ja si i kam realizuar 25 filma dokumentarë : flet regjisorja dhe skenaristja : Janaq Paço, një personalitet me virtyte të rralla njerëzore / Nadire Buzo; Albert A. Zholi
33 Floriana Paskali : shtatorja e Enverit? : komunistët posedim të jashtëligjshëm / Fatmira Nikolli
34 Nga kërcënimi për nudot tek gladiatorët : legjenda Janaq Paço : [portret] / Nadire Buzo
35 Firma e Mihal Delijorgjit zhduk qendrën e artit : [qendra e e realizimit dhe derdhjes së veprave të artit rrafshohen nga kompania e ndërtimit] / Dhurata Hamzai
36 " Gladiatorët" e Paços : nga qendra e artit rikthehen në Durrës / Gëzim Kabashi
37 Janaq Paço : Enveri dhe Mehmeti në studion time : ja si duhet të jetë Skënderbeu : monumenti i Skënderbeut në Krujë / Kujtim Buza

Show details      New search