Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 14 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 14.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 " Lashtësia ilire", dorëshkrimi i rrallë, në pronësinë e Muzeut : Studiuesi Dhimitër Pilika, ka zbuluar një dorëshkrim me tiull "Lashtësia Ilire", në Padova të Italisë / Klotilda Harka
2 " Lashtësia Ilire", do përkthehet në shqip : [Libri "Lashtësia Ilire", botim i shek. XVIII] / b. an.
3 Dhimitër Pilika, dijetari i vetmisë së madhe / Moikom Zeqo
4 Jetëshkrimi i Dhimitër Pilikës
5 Dhimitër Pilika ose vdekja pa bujë e dijetarit / Moikom Zeqo
6 " Pellazgët, origjina jonë e mohuar" : punuar nga studiuesi Dhimitër Pilika / Violeta Murati
7 Korifenjtë e albanologjisë : Petro Zheji, Dhimitër Pilika, Aristidh Kola....dhe qëndrimi ndaj tyre / Eva Brinja
8 Një tjetër "lartësi e përulur" : [Profesor Dhimitër Pilika] / Florika Bushi
9 Me artin e lashtë Pellazgo - Ilir : : Dodona : të lumtë profesor i shquar Dhimitër Pilika për zbulimin e vlerave historike të lashta shqiptare që ke nxjerrë në dritë / Mexhit Kokalari
10 Në kujtim të profesor [Dhimitër] Pilikës / Ilir Mati
11 Dhimitër Pilika - pellazgologu i madh, i harruar dhe i internuar / Fahri Xharra
12 Dhimitër Pilika : letra plot ankth që i shkroi Enver Hoxhës / Admirina Peçi
13 Letra e Skëndërbeut : ja artikulli për të cilin u kritikua [Dhimitër] Pilika në 1967 / Dhimitër Pilika
14 Letra e Skëndërbeut : letra e Skëndërbeut që i trazoi jetën Dhimitër Pilikës / Dhimitër Pilika

Show details      New search