Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 29 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 29.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 [ Replikat ndërmjet Sejfi Protopapës dhe At Foto Cicit lidhur me ortodoksinë shqiptare]
2 Ju rrëfej jetën time : kujtime / Sejfi Protopapa
3 Jeta e Sejfi Protopapës në Amerikë, pas largimit nga Shqipëria / Roland Qafoku
4 Sali Protopapa në romanin "Komisari Memo" : [Dritëro Agollish tregon se si e krijoi figurën e nacionalsitit] / Agim Baçi
5 Ju rrëfej jetën time : kujtime / Sejfi Protopapa
6 Ju rrëfej jetën time : kujtime / Sejfi Protopapa
7 Ju rrëfej jetën time : kujtime / Sejfi Protopapa
8 Ju rrëfej jetën time : kujtime / Sejfi Protopapa
9 Dritëro Agolli : Sali Protopapa në shtëpinë time në vitin 1991 : [shkrimtari tregon se si e krijoi figurën e Sali Protopapës] / Agim Baçi
10 Vetëm për të vënë pikat mbi "I" e për të hedhur poshtë trillimet e S. Protopapës : [replikë. Lidhur me situatën politike dhe ushtarake në Berat 1943 - 1944] / Vangjo Muzani
11 Sali Protopapa shkencëtari në Amerikë : [Sejfi Protopapa - historia e jetës së tij] / Jonida Plaku
12 Sali Protopapa shkencëtari në Amerikë : [Sejfi Protopapa - historia e jetës së tij] / Jonida Plaku
13 Sali Protopapa shkencëtari në Amerikë : [Sejfi Protopapa - historia e jetës së tij] / Jonida Plaku
14 " Akuzat ndaj meje, e vërteta për Sali Protopapën : shkrimtari i përgjigjet Sejfi Protopapës : "S'ka lidhje me personazhin e romanit ["Komisari Memo"] : [letërsia-historia] / Dritëro Agolli; Erl Murati
15 Më ra në dorë dokumenti i vëllavrasjes, ku komunistët urdhëroheshin të sulmonin çetat e Ballit : [takim me shoqatën "Bijtë e shqipes" në Amerikë, veprimtaria e njerëzve të shquar , Sejfi Protopapa, Leo Çani] / Ibrahim Rr. Gashi
16 " Sali Protopapa" i vërtetë : peripecitë e fisit pas filmit : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
17 " Sali Protopapa" i vërtetë : Margarita Tutulanin e kisha shoqe të ngushtë : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
18 " Sali Protopapa" i vërtetë : në '41-shin ndërpreva studimet në Itali për të ardhur në luftë : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
19 " Sali Protopapa" i vërtetë : para vitit '43 unë mbështetja komunistët : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
20 " Sali Protopapa" i vërtetë : Abaz Ermenji më caktoi komandant të çetës së Ballit Kombëtar : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
21 " Sali Protopapa" i vërtetë : pse urdhërova ekzekutimin e ballistit : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
22 " Sali Protopapa" i vërtetë : Abaz Ermenji na dha lajmin se humbën luftën : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen historinë interesante të jetës së vet, si një nga ish protagonistët e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
23 Komunistët donin të më ekzekutonin më '44 : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen jetën e tij si komandant i Ballit Kombëtar kur humbi luftën / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
24 Nga kampi i Brindizit përfundova në Universitetin e Nju - Yorkut : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen jetën e tij / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
25 Pas rënies së komunizmit mësova se më quanin Sali Protopapa : 90 vjeçari i ardhur nga SHBA, rrëfen jetën e tij si komandant i Ballit Kombëtar kur humbi luftën / Sejfi Protopapa; Fatos Veliu
26 Kur erdhëm pas '90 në Shqipëri, shikoheshim si yje Hollivudi : e bija e "Sali Protopapës" rrëfen përshtypjet e vizitave në Shqipëri pas rënies së komunzmit / Drita Protopapa; Fatos Veliu
27 Nëna ime kontaktoi me të vëllanë pas 44 vitesh, i ra të fikët : nipi i Sejfi Protopapës rrëfen historinë e familjes së tij në Shqipëri / Eduard Zaloshnja; Fatos Veliu
28 " Sali" Protopapa e vlerësonte Mehmetin si komandant ushtarak : nipi i Sejfi Protopapës rrëfen historinë e familjes së tij në Shqipëri / Eduard Zaloshnja; Fatos Veliu
29 Sejfi Protopapa, 91-vjeçari që nuk u plak kurrë / Ruben Avxhiu

Show details      New search