Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 14 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 14.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Kostandin Shpataraku : piktori i artit mesjetar shqiptar / Ylli Drishti; Zamir Marikaj
2 Konstandin Shpataraku, piktor i artit mesjetar
3 Konstandin Shpataraku, piktor i artit mesjetar
4 Kulti i Gjon Vladimirit te shqiptarët : Karl Topia, princi reformator dhe Konstandin Shpataraku / Moikom Zeqo
5 Shpataraku, sa realizim magjik : [Ikonografi Kostandin Shpataraku] / Moikom Zeqo
6 Gjeniu më shqiptar i ikonografisë Kostandin Shpataraku / Moikom Zeqo
7 Paraonufrianët dhe pasonufrianët / Moikom Zeqo
8 Ciklet ikonografike të Kostandin Shpatarakut / Moikom Zeqo
9 Himni i himneve. Himni akathist dhe ikona homonime e Kostandin Shpatarakut / Kristaq Balli
10 Reliktuari dhe kulti i Gjon Vladimirit te shqiptarët : ç'përfaqëson zbulimi i ndodhur javë më parë në Elbasan nga koleksionisti i njohur Vangjel Kapedani? Ç'farë fshihet pas figurës së Gjon Vladimirit, shkak për trajtimin e të cilit u bë gjetja e një kutize argjendi? / Moikom Zeqo
11 Ikona e paregjistruar, enigma për shitjen e veprave të artit në ankand : [Ikona e Konstandin Shpatarakut] / Elsa Demo
12 Shoqëria civile : [Konstandin] Shpataraku, të gjendet fati i ikonës / Fatmira Nikolli
13 Shitja e ikonës së Shpatarakut nxjerr në pah një rrezik ndaj kulturës shqiptare / Ben Andoni
14 Kostandin Shpataraku, 300 vite në një varr pa emër : [ikonografi i shek të XVIII] / Fatmir Popja

Show details      New search