Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 20 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 20.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Adnan Kastrati : 2005 [album]
2 Shyqyri Sako "Artist i merituar" [album] / Ergys Sako; Shyqyri Sako
3 Bashkim Zahaj skenografi [album] / Bashkim Zahaj
4 The Passion for the stage / Andis Gjoni
5 Pasioni për skenën / Andis Gjoni
6 Lamtumirë mjeshtër i penelit filozofik : in memoriam për artistin Ilia Xhokaxhi / Arian Sukniqi
7 Shyqyri Sako një "dhuratë" në 70 - vjetor : [skenografi i shumë filmave shqiptarë] / Doloreza Dyli
8 Skena për patriotë dhe të dashuruar : skenografi Shaban Hysa përkujtohet katër vjet pas vdekjes / Pëllumb Kulla
9 Koreshin [Vath] e presin njëmijë shami të verdha / Roland Gjoza
10 Në Shqipëri mungon kritika profesionale për skenën : Marku, autori i 150 skenografive me shumë çmime, por pa tituj "Mirënjohjeje" / Fatbardh Marku; Ledia Lleshi
11 Si vishja në skenë Vaçe Zelën, Parashqevi Simakun dhe Zerina Kuken : flet skenografi dhe kostumografi i mirënjohur, artisti më i preferuar i vitit për fushën e artit / Taulant Pustina; Mentor Hoxha
12 Skenografi me pak para : [skenografi dhe kostumografi] / Taulant Pustina; Jorida Pasku
13 I zbulova Shqipërisë një art të ri... / Fatbardh Marku; Bardha Ndregjoni
14 Shuhet në Hungari solisti shqiptar : ndahet nga jeta në moshën 89-vjeçare ish-solisti i Teatrit të Operas dhe Baletit dhe skenografi i filmit "Skënderbeu", Stravri Rafaeli
15 " Shoku Niqifor" është një ndër skenografitë më të mira të miat : flet skenografi dhe piktori :"Preferenca ime është piktura" / Pano Kondo; Albert A. Zholi
16 Xhokaxhiu, artisti që e ka merituar përjetësinë : postmortum/me rastin e përvjetorit të vdekjes së të mirënjohurit Ilia Xhokaxhi / Nebil Çika
17 Zef Ujkaj, skenografi i shquar që e dërguan të punojë bojaxhi / Gëzim Kabashi
18 Zef Ujkaj, skenograi i shquar i teatrit "A. Moisiu"
19 Nënë tereza më përcolli qetësi pasi të impononte të kontrollojje çdo gjest dhe të pastronte nga çdo mendim inaçor dhe mëkatar : [intervistë me skenografin dhe piktorin] / Fatbardh Marku
20 Shaban Hysa, skenografi që ka realizuar mbi 250 skenografi dhe mbi 6000 kostume / Florian Hysa; Albert Z. Zholi

Show details      New search