mbyll koleksionin AGIMI : e përkohshme letrare-politike: del në fillim të ç’do moji. – V. I, nr.1 (maj 1919) – v. III, nr.12 (prill 1922). – Shkodër. [Organ i Shoqnisë “Vëllazënija” (Shkodër). Revistë shoqërore, letrare, politike, pedagogjike etj.]

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1919

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1920

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1921

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1922