mbyll koleksionin ALBANIA : E përkoheshmé shcip.- Nr.1 (1896).- Brukselles; London, 1897-1909

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1897-1898

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1898

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1899

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1900

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1904

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1905

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1906

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1907

Hap koleksionin dhe shih përmbajtjen. 1909